#2868
Uus Ehtne Montecristi Panama Müts Otse Ecuador
Hind €33.76 EUR
Kategooria
Mütsid
Staatus
Aktiivne
Makseviisid
  • Paypal
  • Moneygram
laevandus hind
  • EE laevandus hind: €5.34 EUR
  • Rahvusvaheline laevandus hind: €5.34 EUR
tarneaeg
15-30 päeva kehtiv online jälgimise
tagastab
naaseb tunnustatud
ostja kaitset
garantii tellimuse kättesaamist või raha tagastamise
Müüja andmed

Müüdud kasitoo

Liige alates: 16.09.2015


Vaata rohkem punkte müüja

Loe kirje
Tõeline Montecristi Panama Müts Handwoven Ecuador, Lõuna-Ameerikas

Panama müts on traditsiooniline brimmed müts, Ecuadori päritolu, mis on valmistatud põimitud lehed "Paja Toquilla" õled taim. Õled müts kootud Ecuador, nagu paljud teised 19. ja 20. sajandi alguses Lõuna-Ameerika kaupadele, saadeti esimene Maakitsus Panama enne väljumist oma sihtkohtadesse Aasias, ülejäänud Ameerikas ja Euroopas. Mõnede toodete puhul nimi, oma vaatenurka rahvusvahelise ostu-müügi, mitte oma koht kodumaise päritolu ummikus, seega "Panama mütsid."

A Montecristi Müts on unikaalne, ka kwon, nagu Panama Müts on handpicked aare täiuslik viimistletud ja klassikaline stiil. Õled, Panama mütsid pärineb lehed "paja toquilla", tüüp palm põlisrahvaste Ecuador. Kunsti kudumine õled on õitsenud mööda Ecuadori Rannikul alates 1600. Üle põlvkondade, meister-oskustööline täiuslikuks paljud õrn weaves me näeme ainult parimaid Panama mütsid.

Eeskujulik Panama peab olema peaaegu täiuslik, hea värv ja järjepidev jutustama, millel on mitmeid enjiras, kontsentrilised või spiraalselt mustrid kiirgab väljapoole kaugusel kesklinnast kroon. Keha peab olema nõtke ja tundlik, kuid tugev.
Klassikaline Fedora Stiil, Autentsed Panama Müts Käsitööna aastal Montecristi Ecuador
Rollable - Paindlik - Vastupidav
Arvamused

Sinu e-maili aadress:

Küsimus: